Portré rajzolás fotóról
Grafit-, szén-, és pitt ceruzás portré rajzok, pasztell portrék, szépia rajzok készítése fotóról, rövid idő alatt
Horváth Sándorné, Komárom
Telefon: +3620/959-8551

Email: mail@portrerajzolas.info
Web:  www.portrerajzolas.info

Nyitóoldal Infó a portrérajzolásról Árak, méretek Rajz rendelés, kapcsolat

Információk: portrérajzolás és portréfestés

A portrékat szabad kézzel, grafit-, pitt-, vagy szén ceruzával, illetve pasztell ceruzával, vagy pasztell krétával rajzolom, küldött fotó alapján, élethű minőségben.

A grafit és szénrajzok (A/4, A/3 és A/2 méretben) olasz, Fabriano rajzpapírra, a pasztell rajzok speciális pasztell papírra készülnek.  

Rajzaim

ÖSSZES RAJZ VEGYESEN (tipp!)
Híres emberek portréi
Állatok, növények
Csoportképek, párok
Pasztell portrék
    
Ajánlom


Relikvia - Kegyeleti ékszer, emlékékszer hamvakból

Relikvia - Kegyeleti ékszer, emlékékszer hamvakból

CICASZITTER és KUTYASZITTER szolgáltatás, felvigyázás - KOMÁROM, KOMÁRNO, TATA, GYŐR

 Kérhetsz grafittal, pitt ceruzával és szénnel illetve pasztell ceruzával, vagy pasztell krétával rajzolt portrét, egész, vagy fél alakos rajzot A/4 - A/2 méretig. A rajzolt képen a kontúrok erőssége attól függ majd, hogy Te hogyan szeretnéd!

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL?

A grafika elkészítését általában rövid határidővel (kb. 1-2 hét alatt) vállalom, de ez függ a kért munkától is, hiszen nem mindegy, hogy 1 arcos A/4-es rajzról, vagy több fejes, A/2-es rajzról van szó.

HA SÜRGŐS...

Sürgős rajzolást is kérhetsz, 30-40 % felárral (részletek az árak menüben), így akár 2 nap alatt is megkaphatod a rajzot! Sürgős rajzot azonban nem mindig tudok vállalni, mindenképp egyeztetést igényel!

MILYEN FOTÓT KÉREK?

A rajzoláshoz nagy felbontású, éles, világos képet kérek. Az éles kép lehetővé teszi az apróbb részek alapos megfigyelését, és sokkal hasonlóbbra tudom rajzolni. Tehát a rajz minősége nagyban függ a fotó minőségétől. Lehetőleg több képet kérek, hogy tudjam választani a jobb minőségűt.

MILYEN MÉRETET VÁLASSZ?

Minél nagyobb a portré rajz mérete, annál részletesebben, szebben lehet kidolgozni. A méret választásnál mindenképp vedd figyelembe, hogy hány személy lesz a rajzon. Egy két személyes portré rajzhoz már inkább az A3-as méretet javaslom.

Pasztell, szén és pitt ceruzás szépia rajz esetén A4-es papíron max. 1 fej (A3-as lapon pedig max. 2 fej) lehet, és csak közeli, arcot ábrázoló fotóról tudom vállalni.

MIT NEM TUDOK VÁLLALNI?

  • Homályos, nem megfelelő élességű, méretű képekkel nem tudok dolgozni!

  • Nyitott szem / száj helyett nem tudok csukottat rajzolni, és fordítva sem.

  • Komoly arc helyére nem tudok nevetős arcot varázsolni, hiszen egy mosoly, nevetés teljesen mássá formálja az arcot amit ha nem ismerek, nem látok, nem tudok megrajzolni. (Másik fotóról sem tudok "átvinni" nevetést) 

  • Kitakart arcrész helyét nem tudom pótolni! Másik fotóról sem.

  • Nem tudok a képtől eltérő frizurát és formákat rajzolni! 

A rajz tartósságát garantálja, hogy a grafitot, szenet, vagy pasztellt alkoholban oldott gyantával rögzítem, ami színtelen védőréteget ad, és nem fog maszálódni

Horváth Sándorné, Andi

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


A honlap és a rajzok tulajdonosa:   Horváth Sándorné    Minden jog fenntartva.

- Portrérajzok, arcképek, grafikák, élethű rajzok, portrérajzolás, portréfestés, portréfestmények, pasztell rajzok rövid idő alatt, országosan. -